Fikk Kols, men ble friskmeldt av Ålesund sykehus.

Fikk Kols,
- men ble friskmeldt av Ålesund sykehus.
Les mer...

 

 


Kolsmyten avdekket!

 

 

   1. Ble frisk med Oralmat rugspiredråper,
                     kunne slutte med astmamedisin. (Allers 4-2015)
   
   2. Oralmat mot gresspollenallergi (Allers 24-2012) 
   3. Kvitt allergiplager med Oralmat (Hjemmet 20-2005) 
   4. Oralmat mot gresspollenallergi (Videosnutt) 

"Allergimedisin helbreder deg ikke, men reduserer symptomene dine.”
Ref. www.allergiguiden.no/behandling-av-allergi/

Ble kvitt høysnue

Ble kvitt høysnue
-rugspirer mot allergi...
Les mer...

Les også...

 

"Ved å velge bort midler og tiltak som gjør skade til fordel for midler og tiltak som er av et gode, hjelper vi det biologiske miljøet i kroppen vår til å bestå i balanse, en forutsetning for å holde seg frisk og unngå sykdom som kan forringe helsen og livskvaliteten."

-Hvis du kan velge bort allergimidler til nytte og besvær med rugspiredråper til nytte uten besvær, er ikke det noe du vil vurdere?
Ref. tidsskriftet.no/2006/10/legemidler-i-praksis/antihistaminer-til-nytte-og-besvaer

 

Ble frisk med rugspriredråper

Ble frisk med rugspriredråper
-rugspirer mot astma / kols...
Les mer...

 

Deilig å være kvitt astmaplagene

"Etter hvert merket jeg at astma-symptomene ble mildere og til slutt slapp sykdommen helt taket."
Les mer...

Alle legemidler har bivirkninger, men ikke alle får det, iflg. statens legemiddelverk.
Rugspiredråpene ble lansert i 1991, i Norge i 2006. Ingen kjente bivirkninger rapportert. Fritt for gluten, GMO og pollen.

Astma/kols:
Lindring med astma/kols-midler utløser indirekte slim i luftveiene til hinder for ånderett, oksygenopptak og energi til alminnelig drift av kroppen. Det går frem fra bivirkningene fra de kjemiske stoffene som brukes i de betennelsesdempende medikamentene som står oppført i www.felleskatalogen.no. Så vidt jeg kan se, er det kun det som er dokumentert.
En pasient v/Ålesund sjukehus byttet ut kolsmidlene med rugspiredråper og ble symptomfri på et år. I epikrisen sto han oppført med diagnosen kols, og ble utskrevet kolsfrisk.
Å erstatte midlene som ga kols eller kolsaktige indikasjoner med noe som ikke gjorde det, var alt som tilsynelatende skulle til for å bli utskrevet symptomfri fra sykehuset så raskt.

Flere artikler under lenken ”Presseomtaler” forteller om folk som ble friske fra astma og kols, ved å redusere og etter hvert slutte med lindring når pusten tillot det. Rugspiredråpene blir brukt til bl.a. å få oppsamlet slim ut av luftveiene, en forutsetning for uhindret ånderett og opptak av oksygen (luft) vi trenger for å puste, og som råstoff til å lage energi til normal drift av kroppen til å leve et vanlig godt liv uten sykdom, frykt og smerter. Det er aldri for sent å bytte ut en slik tilstand med noe bedre, dersom det lar seg gjøres. Det meste her i livet, begynner med å prøve...

Til slutt: Her er lenken til en artikkel jeg skrev for Helsemagasinet sommeren 2016 som gir innsikt du trolig vil finne nyttig: http://oralmat.info/no/presseomtaler/Helsemagasinet_nr5_2016_info.pdf God fornøyelse.

 

 

Allergi:
De vanlige allergimidlene man får på apotek, har ifølge pakningsvedlegget bivirkninger som tiltrekker seg bakterier. Når bakteriene trues av immunforsvaret vårt, skiller de ut histamin. (Histamin er et ”allergistoff” – ikke bare hos oss mennesker, men også hos dyr, innsekter (bier/maur/veps) og ulike arter mikroorganismer).
Histamin får som kjent øyne og nese til å klø og renne, m.m., og forlenger smertene og styrken på det allergiske utbruddet. Allergimidler er såkalte anti-histaminer som demper de allergiske reaksjonene fra histamin som vi og bakteriene skiller ut.
Bakterier du fikk som følge av bivirkninger fra allergimidlet du kjøpte på apoteket.

Fremfor å bruke tid og penger på allergimidler som ikke bare lindrer histaminplagene, men attpåtil gir mer histamin fra bakterier via bivirkninger, og pollen som pustes inn via hullene bakteriene etterlater seg i slimhinnene i nese og svelg, prøv heller vitamin C, B5 og B6. Denne kombinasjoen har sterk effekt i rugspiredråpene, men holder det med vitaminene, blir behandlingen billligere enn med dråpene, vil jeg anta.

Hvis ikke det hjelper, har rugspiredråpene gitt gode resultater, hvor ofte lange perioder med symptomfrihet gjennom allergisesongene er rapportert. Her er to artikler og en videosnutt som støtter påstanden.
(P.S. Slikt sett blir trolig dråpeterapien billigere idet den gir bedre resultater over lengre perioder og mindre forbruk..)

 

Kjenner du deg alene med dine erfaringer?
Ønsker du å utfordre deg selv i et trygt fellesskap?

Odd Magne Stave sto etter mange år frem i Allers da han så at sjukehuset ikke publiserte at han ble frisk fra kols.

Han har etablert en lukket gruppe på Facebook for å dele sine erfaringer om hvordan det er mulig å bli frisk fra kols.
Gruppa er lukket og ingenting spres på Facebook. Ingenting selges eller formidles.

Det er gratis å bli medlem. Slik gjør du: Logg inn på www.facebook.com og åpne konto. Hvis du har FB konto,
skriv Mitt Valg nr1 i søkefeltet Finn venner. Klikk deretter på Grupper og vent til du blir invitert inn.

Hvordan virker Oralmat Original?

Naturlige forbindelser av antihistamin og vitamin C,B5 og B6 får immunforsvaret til å utskille mindre histamin. Allergikere merker det renner mindre fra nesen og symptomene letter, smertene dempes og styrken og varigheten av utbruddet reduseres. Ved astma og kols tetter kronisk betennelse igjen luftveiene med slim. Aminosyrene arginin,glutamin og lysin i rug får immunforsvaret til å reversere prosessen ved å styrke celledelingen og innstille betennelsen.

Beveg musa over bildet og zoom inn eske infoOralmat Original er fritt for gluten, GMO og pollen.
Lansert i 1991. I Norge i 2006. Ingen kjente bivirkninger rapportert.

Hvem bruker Oralmat Original?

  • Mennesker som mener at immunforsvaret er viktig for å holde seg frisk
  • Mennesker med allergi, astma elller KOLS
  • Mennesker under stress
  • Røykere
  • Gravide
  • Mennesker som mener at immunforsvaret kan forebygge forkjølelse, influensa og allergi
  • Spedbarn, barn og eldre mennesker
  • Mennesker som ofte er i kontakt med dyr
  • Mennesker som arbeider hvor det er mye folk

N.B.! Oralmat Original skal ikke brukes av personer som tar immunsvekkende
legemidler i forbindelse med organ transplantasjon.

( - formely known as Oralmat Blå)
Oralmat Original
brukerinformasjon

( - formely known as Oralmat Blå)

Slik virker rugspiredråpene

Luftveisplager:
Aminosyrene arginin, glutamin og lysin er organiske forbindelser i rug. De kan bidra til at kronisk betennelse og tetthet avtar nok til at det blir lettere å puste. Med lettere pust, bedres oksygenopptaket og man merker at man får mer energi.

Allergi: Naturlige forbindelser av antihistamin og vitamin C, B5 og B6 styrker immunforsvaret og det utskilles mindre histamin. Allergikere merker det på at det renner mindre fra nesen og symptomene letter, smertene dempes, og styrken og varigheten av utbruddet reduseres.

Du får ganske enkelt igjen pusten!